B23 Promoactie-Ticket -QT-Boek

Wie geef jij Bruis 2023 cadeau?

Verlang jij ook zo terug naar die warme zomer? Wij namelijk wel. De momenten van samenkomen in de zon, met een boel gezelligheid en liefst goede muziek, is waar we allemaal ontzettend blij van worden!

Het zoveelste paar sokken

Ieder jaar rond de feestdagen begint de zoektocht naar het perfecte geschenk, wat vaak op een deceptie uitloopt. Want wat geef je iemand die alles al lijkt te hebben? Een ervaring natuurlijk! Een moment waar je nog lang over napraat, zoals een festival waar alles op z’n plek valt: mooi weer, een heleboel vrienden en andere gezellige mensen en natuurlijk topmuziek. Dat is toch beter dan het zoveelste paar sokken?

Bruis 2023 weekendticket

Een weekend vol met parels en ruwe diamanten: dat is Bruis ook weer in 2023. Met een weekendticket ben je niet alleen verzekerd van een prachtig muzikaal programma, maar óók van toegang tot een festival voor je smaakpapillen. Dat wil je toch iemand cadeau doen?

Kerstactie Bruis 2023

Omdat we iedereen een beetje ‘Bruis onder de boom’ gunnen, hebben we een speciale kerstactie opgezet. Koop een speciaal hardcopy-weekendticket voor Bruis 2023 en wij sturen je deze op in de week voor kerst met een speciaal cadeau als extraatje. Wat ons betreft een ideaal cadeau voor iedere muziekliefhebber.

Let op: wil je er zeker van zijn dat je cadeau op tijd binnen is, zorg dan ervoor dat je bestelling uiterlijk 19 december bij ons binnen is.