Zijdelings

Dull Boy Johnny

Dull Boy Johnny

Denk aan de wijde broekspijpen, expliciete songteksten, nog explicietere platenhoezen, de dik aangezette, ultra cinematografische foute gangsterfilms. Maar bovenal: de zinnenprikkelende soundtrack die de jaren 70 meekreeg dankzij artiesten als Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Sly Stone, Serge Gainsbourgh, Willie Hutch,… Het is met dit glamoureuze decennium dat Dull Boy Johnny een stomende affaire aanging.

Isolde Lasoen

Isolde Lasoen

Muzikale duizendpoot Isolde Lasoen is allang niet meer alleen de drummer van DAAN. Je zag haar al bij verschillende bands, zoals Absynthe Minded, maar vooral solo zorgt ze voor voldoende reuring.

Noah Kite

Noah Kite

Dramatische, emotionele folk-pop, dat is Noah Kite in een notendop. De zanger uit Portland is een klasse apart, dat ga je ook op Bruis horen!

The Clockworks

The Clockworks

‘Een kletterende mix van uitdagende hooks, schroeiende gitaarlijnen, ritmische precisie en scherpe lyrics’, de heren van The Clockworks gooiden eerder al hoge ogen bij London Calling en Paradiso. Een minimalistische, maar uiterst effectieve combinatie maakt hun muziek tot het soort dat je wel door je speakers móet knallen.