Bruis vindt plaats in en rondom Muziekgieterij. Muziekgieterij is gelegen aan Boschstraat 5, 6211 AS in Maastricht. De entree is aan de achterkant van het pand, gelegen aan Richie Backfireplein 10, bereikbaar via de trappen naast filmhuis Lumière.

Ik kom met de auto

Om en nabij het Sphinxkwartier zijn diverse parkeerplaatsen, de dichtstbijzijnde is parking Sphinxterrein. Verderop is er ook de mogelijkheid om onder winkelcentrum Mosae Forum of bij het Bassin te parkeren.

Hieronder de adressen voor de navigatie:

  • Parking Sphinxterrein
  • Parking Mosae Forum
  • Parking Bassin

Ik kom met de fiets

Naast Muziekgieterij is een fietsenstalling gelegen, zodat ook de fietsende bezoeker van Muziekgieterij en Bruis zijn of haar fiets kan stallen.

Ik kom met het OV

De venue is ook bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Bushalte Boschstraat/Maagdendries, gelegen op de Boschstraat. Vanaf hier loop je binnen 5 minuten de Muziekgieterij binnen.

Toegankelijkheid

Aan onze bezoekers die slecht ter been zijn of in een rolstoel naar Bruis komen is ook gedacht. Voor hen is de ingang is aan de achterkant van het festival, bij het witte huisje en de slagboom. Hier kan je ticket worden gescand en de toegang verleend worden. Op die manier hoef je niet die trap op en af naast Lumìere en Bureau Europa.