Als je een festival organiseert in het midden van de Bourgondische streek van Nederland, ontkom je er niet aan dat je ook aan de innerlijke mens moet denken. Goed en eten drinken, dat zit in ons DNA. Om die reden zorgen we ook voor een divers aanbod qua eten en drinken op Bruis, samen met onze partners!

Bier

Bij Muziekgieterij zijn we trots op ons bierassortiment. Veel van de bieren bij ons op de tap en op de fles krijg je vaak ook niet ergens anders, waardoor fervente gebruikers van Untappd hun weg weten te vinden naar de venue. We kijken dan ook graag naar onze zuiderburen, want daar komen vaak de beste biertjes vandaan. Tijdens Bruis gaat het niet anders zijn, op onze socials gaan we het biermenu en de specials nog verder uitlichten. En drink je geen bier? Niet getreurd, er is genoeg ander lekkers te bestellen!

Eten

Onze keukencrew wordt door zowel bezoekers als artiesten geroemd, hier zijn we als Maastrichtse organisatie dan ook ‘gruuts’ op! De crew gaat voor Bruis weer wat specials bedenken, maar alles in samenwerking met onze lokale foodpartners. Net als vorig jaar is er voor ieder wat wils, via onze socials kondigen we binnenkort onze partners aan. Smakelijk!