maandag 03 april 2023

Vandaag kondigen we 18 nieuwe namen aan. Het is weer een echte potpourri geworden met ruwe parels, potentiële hitmachines en uiteraard een aantal wel gerespecteerde namen.

Perfecte combinatie

Met Trentemøller en Giant Rooks op de zaterdag hebben we een perfecte combi te pakken voor een geslaagde avond en met Warhaus op vrijdag omarmen we wederom de liefde voor de Belgische popmuziek. Zijn show in op Muziekgieterij 24 maart (j.l.) was van internationale allure en het laatste album is echt een juweeltje.

Comeback kids

The Hickey Underworld is eindelijk terug! Luister nog eens een keer naar Future Words, een tijdloos nummer dat gewoon nog altijd uit de speakers knalt of neem Les Negresses Vertes, dat net als een Franse uiensoep – altijd smaakvol met genoeg pit – op de bühne staat

Ontdekken

Er valt ook dit jaar weer veel te ontdekken, mede door de grote stroom van bands vanuit de UK die we op het festival hebben staan, met namen als Gallus, Gen & the Degenerates, The Bug Club, Swim School, Coach Party en Beige Banquet. Nederland zijn we uiteraard niet uit oog verloren en met o.a. De Toegift, Pip Blom, Mich & Loupe is ons thuisland ook goed vertegenwoordigd.

Ga erop uit!

Kortom, Bruis heeft weer veel muziek voor jullie in petto, ga op ontdekkingstocht op de site en we zien jullie het eerste weekend van September op het Richie Backfire Plein!